Multi Traffic Point Hoorn

Een echte cross selling locatie. Dat is Multi Traffic Point Hoorn. Op het terrein worden verschillende diensten aangeboden. Een tankstation met shop, een snellaadstation voor elektrische auto’s, een wasstraat, verschillende eetgelegenheden met een drive-in en gezellige terrassen. Alles om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien verleiden de exploitanten ze zo om langer op deze plek te vertoeven. En dat zorgt voor kruisbestuiving. Klik op de stippen op de afbeelding om te zien welke exploitanten er zich gaan vestigen.

Duurzame inrichting van MTP Hoorn

AVIA Marees heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. MTP Hoorn wordt daarom duurzaam ingericht. Een belangrijk aandachtspunt. Gasloos en met groene materialen. Zo ook het gehele parkeerterrein dat wordt voorzien van een TTE systeem. Dit is een roosterconstructie die begroeid is met gras. Goed voor de drainage en de luchtdoorvoer. Daarnaast wordt de omgeving als veiliger ervaren. Wel zo prettig.

1

McDonald’s

2

Kentucky Fried Chicken

3

De Beren

4

One 2 Wash

5

FEBO

6

SUBWAY

7

AVIA Marees

8

Spare Rib Express

Locatie Multi Traffic Point

De nieuwe Westfrisiaweg is de verbinding tussen Alkmaar en Zwolle. Het traject zelf is 42 kilometer lang. Van Heerhugowaard tot aan Enkhuizen. Over deze vierbaansweg rijden in 2020 per dag meer dan 50.000 personen. Maar niet alleen automobilisten doen straks Multi Traffic Point aan. Dankzij een fietspad is het MTP ook met de fiets veilig te bereiken. En er zal een busverbinding langs de locatie aangelegd worden.

Planning

Hoofdaannemer Dozy uit Den Helder heeft inmiddels zijn ketenpark geplaatst. De heimachines zijn aangevoerd op locatie. En 11 april 2019 gaat de eerste paal de grond in. Verwachting is dat eind 2019 de vestigingen casco worden opgeleverd aan de exploitanten. Zij kunnen daarna met de inrichting beginnen. Dit betekent dat begin 2020 de eerste bezoekers welkom geheten kunnen worden. Volg de nieuwspagina voor de het laatste nieuws omtrent MTP Hoorn.