AVIA Marees

Hoera! Wij zijn open per 1 juli 2020!

Begint er al een lampje te branden? En rij je op de N23 van Alkmaar naar Zwolle? Dan kan je rond de zomer van 2020 stoppen bij AVIA Marees in Hoorn. Op het terrein van Multi Traffic Point.

AVIA Marees in Hoorn

Op het tankstation van AVIA Marees kun je je auto vullen met benzine of diesel. Maar je kunt, als je een elektrische auto hebt, deze op het MTP ook opladen. Met een snellader met 100% groene stroom. En ondertussen kun je zelf ook energie bijtanken bij een van de restaurants op het terrein. Op het Multi Traffic Point vind je onder andere McDonald’s, KFC, De Beren, FEBO, SUBWAY en Spare Ribs Express. Bovendien kun je je auto ook nog eens laten wassen in de wasstraat.

Over AVIA Marees

AVIA Marees is de initiatiefnemer van het Multi Traffic Point in Hoorn. Zij hebben Ontwikkeladviseur gevraagd om vanaf het begin tot het einde van het project te begeleiden. Een creatief en duurzaam plan voor het terrein Zevenhuis. En dat is zeker gelukt!

Het oliebedrijf bestaat zelf al sinds 1922. Het is een echt familiebedrijf. Dat sinds 2004 als zelfstandig oliehandelaar handelt onder het AVIA merk. Het levert in die hoedanigheid aan meer dan 50 tankstations in Noord-Holland en Friesland brandstoffen.

Ben je onderweg en wil je even bijtanken? Nieuwe energie voor jezelf of je auto. Of wil je weer met een schone wagen de weg op? Stop dan bij Multi Traffic Point in Hoorn. Je gaat weer uitgerust de weg op.

AVIA Marees